Automatisering

Processen zijn er om te automatiseren en bij Weber hebben wij de kennis die hiervoor nodig is. We beschikken intern uit een volwaardige automatiseringsafdeling bestaand uit een team van besturingsengineers, kastenbouwers en mechatronici die dagelijks samenwerking om de perfect functionerende machine- en procesbesturingen te ontwikkelen.

Maatwerk

Dit kan middels maatwerk, zodat u een onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrent kunt creëren of als de gewenste bedrijfsdoelen niet middels een standaardoplossing gehaald kunnen worden. De oplossing verschilt per klant en wordt op uw bedrijfsprocessen afgestemd.

Standaardoplossing

Naast maatwerk kijken we ook altijd of we (deels) standaardoplossingen in kunnen zetten. Het voordeel van een standaardoplossing is dat de initiele investering vaak lager is en het stabiele en vaak sneller te implementeren oplossing biedt.

Zo zijn we bijvoorbeeld systemintegrator voor Yaskawa en zetten we robottechniek in om processen te automatiseren. Uniek aan onze samenwerking met Yaskawa is dat we robots kunnen programmeren en direct aan kunnen sturen vanuit de PLC van een machine in plaats vanuit de specifieke Yaskawa Robotcontroller. De robot wordt hiermee een integraal onderdeel van uw machinebesturing. Het voordeel hiervan is dat we volledige controle over de robot hebben vanuit de PLC omgeving die wij als Weber het beste kennen én ook op afstand volledig controle hebben over de robot.

Heeft u een project?

Laat het ons weten en wij zorgen gezamenlijk voor de realisatie van A tot Z!