Werkwijze

Projecten worden turn-key aangenomen en kunnen, doordat we alle expertises in-huis hebben, volledig door onze eigen team worden uitgevoerd.

Een project kent bij ons verschillende fases, waarbij we het liefst zo vroeg mogelijk instappen om al bij het productontwerp mee te denken over (efficiënte) produceerbaarheid:

1. Conceptfase:
In de conceptfase ligt de focus op technische en economische haalbaarheid. In dit voortraject formuleren we samen de opdracht en tekenen onze engineers een eerste concept. In één of meer vervolggesprekken werken we het concept en uiteindelijk de offerte verder uit.

2: Engineering:
Na opdracht neemt onze projectmanager de leiding en starten we wordt het concept tot in detail uitgewerkt. Dit wordt altijd verricht door ons eigen team van mechanische en software engineers.

3: Productie & inkoop:
De productie van onderdelen vindt volledig plaats in onze eigen fabriek. De lijn tussen engineer en productie is daardoor extreem kort wat zorgt voor volledige controle en toezicht op de productie. Voor inkoopdelen werken wij uitsluitend met eigen A-merk leveranciers of in overleg met uw voorkeursleveranciers.

4: Assemblage:
Wij assembleren uw machine in één van onze grote assemblagehallen, allen voorzien van moderne hijsapparatuur, waardoor grote objecten geen belemmering vormen.

5: Testen
Het in huis assembleren biedt ons de mogelijkheid om uitgebreid te testen én proefproductie voor u te draaien. Pas als wij tevreden zijn gaan we over tot de FAT (Factory Acceptance Test) waarin u de machine goedkeurt voor installatie.

6: Installatie en inbedrijfstellen
Na de Factory Acceptance Test en verzending installeren we de machine ter plaatse en stellen we deze in gebruik. We testen de machine opnieuw, trainen uw personeel in het gebruik van de machine en ronden het project af middels de Site Acceptance Test.

7: Service & Onderhoud
Ook na inbedrijfstelling blijven wij betrokken. Tijdens en na de garantieperiode verzorgen we graag het onderhoud. Dit kan zowel preventief als correctief onderhoud omvatten alsmede het leveren van vervangingsdelen.