Service

Als productiebedrijf wilt u zich richten op uw kernactiviteiten; het produceren van een kwalitatief goed product dat op tijd bij de klant is. En al zijn verstoringen nooit volledig te voorkomen, onnodige verstoringen door goed preventief onderhoud zullen leiden tot een hoger beschikbaarheidspercentage van uw productiemachines en daarmee een beter rendement. Service en onderhoud is sinds de oprichting van Weber in 1959 onderdeel van onze activiteiten. Wat ooit begon met het onderhouden en aanpassen van onze eigen tooling en machines, heeft zich uitgebreid met het onderhoud aan uiteenlopende (speciaal)machines, persen en installaties bij klanten.

 

Waarom service en onderhoud uitbesteden?

Onderhoud van uw machinepark is essentieel om de continuïteit van uw processen te waarborgen. Doordat uw eigen technische dienst in storingsdienst werkt hebben ze vaak niet de tijd om degelijk preventief onderhoud aan de machines uit te voeren. Daarnaast zien we bedrijven het steeds moeilijker hebben om technisch personeel te werven óf te weinig onderhoud hebben voor een eigen technische dienst. Als u het onderhoud bij ons neerlegt geven we samen invulling aan het structuren, plannen en uitvoeren van het preventief onderhoud op een moment dat het bij u het beste in de productie past.

Storing melden? U kunt onze storingsdienst rechtstreeks bereiken op: 0229-502415.

Onze werkwijze

Inspectie

Wij inspecteren uw machine of specifieke machine onderdelen en zullen samen met u de te vervangen onderdelen en bijbehorende werkzaamheden bespreken.

Voorbereiding

De (urgentie-) onderdelen worden besteld of door de specialisten van Weber op maat voor uw machines of machinedelen gefabriceerd.

Planning

Zodra de benodigde (urgentie-) onderdelen gereed zijn voor montage zal er in overleg met u een passende planning opgezet worden om de reparatie werkzaamheden uit te voeren.

Uitvoering

Onze ervaren service monteurs zullen de gewenste en besproken reparaties vakkundig uitvoeren en de benodigde onderdelen vervangen en of repareren.