Service

Bij calamiteiten kunt u direct contact met ons opnemen via 0229-501780.

Kwaliteit

Weber Machinebouw hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzame bouw. Als onze eigen producten worden dan ook met de uiterste zorg en de hoogste kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee beperken wij storingen en defecten tot een minimum. Uiteraard is dit niet geheel uit te sluiten en daarom bieden wij de grootst mogelijke zorg voor goede en snelle service.

Ongeplande stilstand

Ook als u machine niet door Weber ontwikkeld is staan we met ons vakmanschap altijd voor u klaar. Bij storingen of technische problemen komen onze servicemonteurs direct in actie. We zijn ingericht om snel en flexibel te werken en kunnen meestal dezelfde dag nog een monteur op uw locatie hebben.


(Preventief) onderhoud & inspectie

We voeren graag periodiek preventief onderhoud voor u uit. Dit stelt u in staat uw bedrijfsmiddelen op het noodzakelijke kwaliteitsniveau te behouden en ongeplande stilstand te minimaliseren.

Door onze achtergrond in unieke machinebouw zijn onze servicemonteurs gewend aan een grote diversiteit in machines en technieken. Met kennis van mechaniek, pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek is ons onderhoudsteam zeer gespecialiseerd te noemen. Daarnaast kunnen onze software engineers ondersteuning bieden op het gebied van machinebesturingen.

Voor het onderhoud aan stempels kunt u altijd terecht in onze gereedschapmakerij. We hebben een team zeer bekwame stempelmakers in dienst, elk met jarenlange ervaring, en daardoor inzetbaar voor elk soort onderhoud aan u stempels en ponsgereedschappen. 


Aanpassingen & reparaties

Onze servicemonteurs zijn altijd direct beschikbaar voor aanpassingen of reparaties bij u op locatie. Voor aanpassingen of reparaties aan stempels en ponsgereedschappen werken we bij voorkeur vanuit onze gereedschapmakerij waar we alle machines, meet- en testfaciliteiten tot onze beschikking hebben. Is dit voor u niet werkbaar, dán komen we naar u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud? Wij geven u graag advies op maat.

  

Advies op maat?