Service

Al onze producten, van NORM ponsgereedschap tot en met onze speciaalmachines en productielijnen worden met de uiterste zorg en de hoogste kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor beperken wij storingen en defecten tot een minimum. Uiteraard is dit niet geheel uit te sluiten en daarom bieden wij de grootst mogelijke zorg voor goede en snelle service.

Onze servicemonteurs zijn veelal nauw betrokken bij het assembleren van de geleverde gereedschappen en machines en hebben daardoor inzicht en ruime kennis van uw product. Deze kennis is een groot voordeel bij het verhelpen van de eventuele stroringen.

Servicecontracten

Het servicecontract is een overeenkomst tussen u en Weber waarin we periodieke onderhoudswerkzaamheden vastleggen. De basis is preventief onderhoud dat tenminste één keer per jaar door Weber wordt verricht. Denk hierbij aan het inspecteren, schoonmaken en in overleg het preventief vervangen van onderdelen. De overeenkomst passen we aan op uw wensen: van storingsservice bij stilstand tot aan groot onderhoud. Er zijn geen vooraf gestelde eisen of specifieke diensten die afgenomen moeten worden binnen het contract. Voor elk geval en voor elke machine is het onderhoudscontract een uniek plan.

Qua kosten zijn we volledig transparant. De werkzaamheden worden altijd in overleg met u gepland en alleen de kosten voor de daadwerkelijke uren en onderdelen worden doorbelast.

Onderhoudscontracten zijn niet alleen voor grote en nieuwe machines, ook voor bestaande en kleinere machines kunnen we een contract afsluiten. Ongeacht de omvang of leeftijd hebben we gezamenlijk voor elke machine hetzelfde doel: een lange levensduur van de machine met zo min mogelijk stilstand.

Bijkomende voordeel van een servicecontract, ten opzichte van ad-hoc service, is dat wij de werkzaamheden tegen een voordeliger tarief aanbieden.


Reparatie

Om reparaties te voorkomen is goed onderhoud van belang. Als het product of de machine toch kapot gaat dan helpen wij graag. Of dit nu op elektrisch, hydraulisch of mechanisch gebied is, Weber is de partij om reparaties aan uit te besteden.

Er zijn veel bedrijven die een machinereparatie kunnen uitvoeren. Er zijn er echter maar weinig die beschikken over de benodigde kennis en ervaring om dit op de juiste manier te kunnen doen. Door onze uitgebreide range van producten en technieken zijn onze mensen professionals met brede technische kennis.

Uw voorkeur zal in de meeste gevallen uitgaan naar reparatie op locatie om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Uiteraard proberen wij hier altijd in mee te gaan. Als dit niet haalbaar is dan voeren we de reparatie in onze fabriek uit. Altijd in overleg en volgens een vaste planning zodat u precies weet waar u aan toe bent.