Werkwijze

Weber Machinebouw maakt gebruik van een herkenbare en gestructureerde werkwijze. Deze omvat in de basis de volgende zes fases, maar wordt altijd aangepast aan de specifieke vraag en omstandigheden. 

Stap 1 - Voorengineering: In dit vrijblijvende traject stelt u samen met onze technisch accountmanager het pakket van eisen samen door middel van overleg en advies. Wij toetsen de eisen op haalbaarheid en functionaliteit en vervolgens tekenen onze engineers een eerste 3d concept. In één of meerdere vervolggespreken werken we het concept verder uit en komen we tot een offerte.

Stap 2 - Engineering: Na opdracht neemt onze projectmanager de leiding en starten we met het daadwerkelijke ontwerp. Dit wordt altijd verricht door ons eigen team van engineers.

Stap 3 - Productie in eigen beheer: De productie vindt volledige plaats in onze fabriek. De lijn tussen engineer en productie is daardoor extreem kort wat zorgt voor volledige controle en toezicht op de productie.

Stap 4 - Assemblage: Wij assembleren uw machine bij ons, testen de werking en draaien proefproductie. U keurt vervolgens de machine goed voordat deze op locatie wordt geïnstalleerd.

Stap 5 - Ingebruikstelling: Hetzelfde team van installatiemonteurs installeert de machine op locatie en zorgt voor ingebruikstelling. Er wordt weer een proefproductie gedraaid.

Stap 6 - Service en onderhoud: Ook als de machines inbedrijf zijn, blijven wij betrokken. Naast de ontwikkeling en productie, kunt u ook voor service en onderhoud bij ons terecht.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, daarom hebben wij ervoor gekozen de normen van de ISO 9001 als richtlijn te gebruiken.