Over ons

Weber Machinebouw ontwerpt en produceert al sinds 1959 maatwerkoplossingen voor uw productieprocessen. Gestart als gereedschapmakerij en producent van NORM ponsgereedschappen, waarbij de nodige kennis en ervaring is opgedaan, zijn het ontwikkelen en produceren van stand-alone machines en speciaalmachines een groot deel van onze dagelijkse activiteiten geworden.

Met ons ervaren team zijn wij in staat om u de meest uiteenlopende oplossingen te bieden op het gebied van geautomatiseerde productieprocessen. De engineering en productie zijn volledig in eigen beheer, waardoor we alle kennis in eigen huis hebben. Hierdoor zijn de lijnen van ontwikkeling naar productie zeer kort én is op ieder moment de focus op uw machine.

In samenspraak met u als klant bieden wij de meest uiteenlopende oplossingen. Van eenvoudig stempel tot complete geautomatiseerde productielijnen. Wij bieden oplossingen voor de verbetering of uitbreiding van de productiecapaciteit, het vervangen en verbeteren van een bestaande machine of bij productinnovaties. Dit vanuit de verschillende vakgebieden; mechanica, pneumatiek, hydraulica, automatisering, (servo)aandrijftechniek en robotica.

 

 

Kenmerkend voor Weber is:

  • 100% in eigen beheer
  • Turnkey
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Alles met het doel om langdurig, storingsarm en kostenbesparend te produceren.