Industriële automatisering

Door onze ervaring als turnkey speciaalmachinebouwer is Weber een betrouwbare en volwaardige partner op het gebied van industriële automatisering. De machinebesturing is een onlosmakelijk deel van elke machine. En doordat elke Weber machine uniek is, zijn onze software engineers zeer deskundig en flexibel.

PLC Engineering

Als machinebouwer heeft Weber jarenlange ervaring in de automatisering van bedrijfsprocessen. Onze software engineers ontwerpen zowel de besturingskasten als PLC software zelf, hiermee waarborgen we de perfecte integratie van hard- en software.
 
De PLC besturing kan tevens gebruikt worden voor het signaleren en visualiseren van het proces. Koppeling via ethernet, keuze van recepten, managementinformatie, integratie met uw ERP en meer. Door onze ervaring met maatwerk passen we ons eenvoudige aan naar uw wensen en standaarden. We houden rekening met de keuzen van hardware, codering en de beste gebruikservaring voor uw operator.

Service

Met onze remote-engineering technologie kan Weber altijd real-time met u meekijken. Vanuit elke locatie hebben we toegang tot de aangesloten besturing, waardoor we eenvoudig en efficiënt onderhoud en service op afstand kunnen verlenen.