Norm & Ponsgereedschap

Weber is sinds 1959 gespecialiseerd in het vervaardigen van zowel standaard als speciaal gereedschappen voor de industrie. Al onze gereedschappen worden gemaakt door gereedschapsmakers met jaren lange ervaring. Om kwaliteit te garanderen voeren we alle bewerking in eigen huis uit, zoals CNC-frezen en -draaien, slijpen, draadvonken en harden.

Ook het onderhoud van en slijpen van uw stempels, ook als deze niet door ons vervaardigd zijn, wordt door onze eigen gereedschapmakers uitgevoerd.

NORM - standaard ponsgereedschap

Naast speciale gereedschappen voeren we ook het merk NORM. NORM ponsgereedschap is het flexibele standaard ponsgereedschap dat door ons is ontwikkeld. Het assortiment is groot, waardoor vrijwel alle eenvoudige ponsbewerkingen in plaat, buis en profiel kunnen worden gemaakt.
De eenvoudige constructie zorgt ervoor dat het ombouwen naar een andere diameter of vorm zeer snel uitgevoerd kan worden. Tevens biedt deze constructie de mogelijkheid om met een eenvoudige ingreep het gereedschap zodanig aan te passen dat het voor meerdere doeleinden geschikt is.

De NORM ponsgereedschappen zijn uit voorraad leverbaar en hebben hun kwaliteit en duurzaamheid door de jaren ruimschoots bewezen.

Onze producten

Heeft u een vraag?

Mario Weel

Technisch Accountmanager