Ponsgereedschap

WEBER gereedschappen worden sinds 1959 ontwikkeld voor toepassing in verschillende branches. Alle gereedschappen worden gemaakt door gereedschapsmakers met jarenlange ervaring. Om kwaliteit te waarborgen voeren we alle bewerking in eigen huis uit, frezen, slijpen, draadvonken maar ook bijvoorbeeld het harden. Al sinds 1959 vergemakkelijken onze gereedschappen de dagelijkse werkzaamheden in uw bedrijf.

SPECIAAL gereedschappen

Stempels, pons-, buig- en snijgereedschappen, (las)mallen e.d. die nog niet bestonden, dat noemen wij speciaal gereedschappen. Bij WEBER ontwikkelen en maken we gereedschappen geheel naar uw wens. Soms weet u precies wat u nodig heeft, zijn de tekeningen al klaar en kan WEBER gelijk voor u aan de slag. Voor andere gereedschappen gaan we met u het gesprek aan om de wensen duidelijk te krijgen en het juiste gereedschap te ontwikkelen.

NORM ponsbeugels en -gereedschappen

NORM ponsgereedschap is het flexibele standaard ponsgereedschap van WEBER. Het assortiment is groot, waardoor vrijwel alle eenvoudige ponsbewerkingen in plaat, buis en profiel kunnen worden gemaakt.

Door de eenvoudige constructie is het gereedschap zeer snel om te bouwen naar een andere diameter of vorm. De flexibele constructie maakt het mogelijk om met een eenvoudige ingreep het gereedschap zo aan te passen dat het voor meerdere doeleinden geschikt is. NORM is uit voorraad leverbaar en heeft zijn kwaliteit en duurzaamheid door de jaren ruimschoots bewezen.

Onze producten