Projectleider Weber Hospital Systems

              “We doen het goed of we doen het niet en alleen het beste is goed genoeg.”

Weber Hospital Systems van start-up naar scale-up, zoekt de beste projectleider voor het gehele ontwikkeltraject van verschillende projecten. Je coördineert en geeft leiding vanaf contractondertekening tot en met de oplevering van de installatieprojecten.

Wij zijn de producent van de VDS (Validated Disinfection System) die wij overal ter wereld verkopen aan ziekenhuizen. Met de VDS dragen wij bij aan een gezonde en veilige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers van ziekenhuizen. Hierbij is het terugdringen van het aantal HAI’s (HealthCare Associated Infections) ons primaire doel. De VDS is een gerobotiseerde oplossing die doormiddel van stoom, ziekenhuisbedden, matrassen en ander equipment reinigt en desinfecteert.

Weber Hospital Systems is een nieuw bedrijfsonderdeel van Weber Machinebouw. Weber Machinebouw ontwerpt en produceert al sinds 1959 machines en productielijnen voor de industrie.

 

De functie in het kort

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de totstandkoming van onze projecten. Dit omvat alle activiteiten vanaf contractering tot en met de installatie van de VDS, maar soms ook ontwikkeltrajecten van nieuwe machines.

Voor aanvang van het project bepaal je in overleg met verkoop en de technische directeur de scope en zorg je dat er een planning en plan van aanpak wordt opgesteld. Vervolgens draagt verkoop tijdens een kick-off met de klant het project aan je over en ben jij verantwoordelijk voor het proces. Je werkt gedurende een project nauw samen met de technisch directeur en verkoop, maar ook met collega’s van de operationele afdelingen zoals Engineering, Productie en Assemblage. Je monitort de planning en acteert hier proactief op daarbij houd je rekening met financiële, kwalitatieve uitgangspunten om een zo optimaal product te kunnen leveren aan onze klanten. Tevens signaleer je kansen op commercieel gebied gedurende het project en informeert verkoop hier actief over.

Als de machine gereed is voor installatie, dan zorg jij ervoor dat alles is geregeld en de monteurs zich volledig kunnen focussen op de installatiewerkzaamheden. Je zal dan ook vaak aan het begin van de installatieperiode meereizen om op locatie met de klant finaal af te stemmen. Na installatie ben je verantwoordelijk voor de SAT (site acceptance tests) en het trainen van de operators.

 

Jij……

bent  enthousiast, gedreven en kan mensen motiveren. Je bent iemand die goed kan organiseren en coördineren en tevens zijn / haar werk gestructureerd en zelfstandig uitvoert. In stressvolle situaties houd jij het hoofd koel en daarnaast is klantgerichtheid jouw tweede natuur. Verder heb je:

 • Affiniteit met techniek
 • Ervaring in de zorgbranche is een pré
 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Minimaal 7 jaar ervaring als projectleider
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van de Duitse taal is een pré.
 • de bereidheid om met enige regelmaat te reizen.

 

Weber biedt!

 • Een goed salaris.
 • Een nuchtere platte bedrijfscultuur.
 • Een innovatieve organisatie met een superleuk team.
 • 38 vrije dagen op jaarbasis.
 • 32-urige werkweek is bespreekbaar.
 • Een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Een technische omgeving waar de meest uitdagende projecten niet worden geschuwd.

Interesse? Neem contact op met Willemijn Haagsma-Wijnen via w.wijnen@webermachinebouw.nl of via 06-24332058